Quality Hotel Airport Arlanda

”Modernt och fräscht konferenshotell”

Quality Hotel Airport Arlanda är ett modernt och fräscht konferenshotell ca 4 km från Arlanda flygplats. Med 228 rum och sammanlagt 450 bäddar finns det gott om plats även för större konferenser, och som gäst på hotellet erbjuds man gratis transfer till och från Arlanda flygplats.

Hotellet erbjuder både standardrum och lite lyxigare ”superior”-rum. Samtliga rum har luftkonditionering, gratis trådlöst Internet, skrivbord och TV. Frukost är alltid inkluderat i rumspriset. Dessutom finns ett toppmodernt gym för den som vill hålla formen även på resande fot.

Restaurang och bar

På hotellet finns en à la carte-restaurang med plats för 300 gäster. Här serveras en mängd olika rätter med fokus på fisk, skaldjur och kött. Det är även i restaurangen som frukostbuffén serveras, med start kl 04 varje morgon. För den som bara önskar något att dricka kanske en stunds avkoppling i baren kan locka?

Konferensmöjligheter

Den som planerar konferens på hotellet har goda möjligheter att sy ihop en perfekt lösning. Här finns hela 24 konferenslokaler med kapacitet för allt mellan 2 och 160 personer. Även i mötesrummen finns det gratis Internetuppkoppling, samt utrustning för presentationer och liknande.

Parkeringsmöjligheter

Parkeringsplats ingår i priset i mån av plats. Gäster kan kostnadsfritt hämta parkeringstillstånd i hotellets reception, men eftersom platserna är begränsade kan man inte garantera att någon finns ledig.