Quality Hotel Arlanda XPO

”Modernt och fräscht konferenshotell”

Quality Hotel Arlanda XPO är ett modernt och fräscht konferenshotell ca 4 km från Arlanda flygplats. Med 421 rum och sammanlagt 1016 bäddar finns det gott om plats även för större konferenser, och som gäst på hotellet erbjuds man gratis transfer till och från Arlanda flygplats.

Hotellet erbjuder både standardrum och lite lyxigare ”superior”-rum. Samtliga rum har luftkonditionering, gratis trådlöst Internet, skrivbord och TV. Frukost är alltid inkluderat i rumspriset. Dessutom finns ett toppmodernt gym för den som vill hålla formen även på resande fot.

Restaurang och bar

På hotellet finns en à la carte-restaurang; The Social Bar & Bistro. Här serveras bistrorätter med en twist. Det är även i restaurangen som frukostbuffén serveras, med start kl 04 varje morgon (kall frukost till 06.00). Ska du iväg ännu tidigare så finns det möjlighet att beställa en frukostpåse. Den vanliga frukostbuffén med varma tillägg serverar 06.00 – 09.00 (vardagar) och 06.00 – 10.00 på helgen.

Scandinavian XPO

Quality Hotel Arlanda XPO befinner sig i Scandinavian XPO som är ett av Skandinaviens nya mässcenter. Ska du besöka mässan så bor du så smidigt du kan – du behöver inte ens gå ut för att komma till mässytorna.

Konferensmöjligheter

Den som planerar konferens på hotellet har goda möjligheter att sy ihop en perfekt lösning. Här finns hela 16 konferenslokaler med kapacitet upp till hela 550 personer. Mötesrummen är utrustade med den senaste tekniken för att kunna streama möten eller event.

Parkeringsmöjligheter

Quality Hotel Arlanda XPO har ett riktigt bra erbjudande som kallas ”Flyga, Bo och Parkera” där du får 7 dagars fri parkering inklusive dagen du bor på hotellet till ett paketpris. Du kan mot en kostnad förlänga parkeringen upp till 16 dagar (50 kr per dygn).

Elbilsladdning?

I anslutning till hotellet kan du ladda din elbil vid laddstationer i samarbete med Pair.