Radisson Blu SkyCity Hotel

”Närmar flygplatsen kommer du inte”

Närmare flygplatsen än så här går det inte att komma! Radisson Blu SkyCity Hotel ligger mellan terminal 4 och 5 i SkyCity och är ett smidigt alternativ för den som vill övernatta på flygplatsen. Från hotellet är det gångavstånd till alla terminaler på Arlanda, men det finns även gratis transferbuss för den som föredrar det. Apotek, resebyråer, shopping med mera finns också inom bekvämt gångavstånd.

Hotellet har 260 rum i modern design, nyligen renoverade med bekvämligheter som TV, luftkonditionering och gratis trådlöst Internet. Allt mellan enklare standardrum och lyxiga sviter finns att välja på, och alla hotellgäster har gratis tillgång till SATS träningscenter och relax.

Restaurang och bar

På hotellet finns även en restaurang. Här serveras en stor frukostbuffé från klockan 04:30 varje dag. Den som behöver stiga upp ännu tidigare än så erbjuds en enklare frukost från klockan 03:00. Kvällstid serveras här brasserieinspirerad mat.

Konferensmöjligheter

Hotellet erbjuder en mängd lösningar för konferenser. Här finns hela 36 mötesrum lämpliga för allt från små sällskap till stora konferenser. Alla konferensdeltagare har fri tillgång till trådlöst Internet, även om de inte övernattar på hotellet.