Radisson Blu Airport Terminal Hotel

”Närmare flygplatsen kommer du inte”

Närmare flygplatsen än så här går det inte att komma! Radisson Blu Airport Terminal Hotel (tidigare Blu SkyCity Hotel) ligger mellan terminal 4 och 5 i SkyCity och är ett smidigt alternativ för den som vill övernatta på flygplatsen. Från hotellet är det gångavstånd till alla terminaler på Arlanda, men det finns även gratis transferbuss för den som föredrar det. Apotek, resebyråer, shopping med mera finns också inom bekvämt gångavstånd.

Hotellet har 260 rum i modern design, nyligen renoverade med bekvämligheter som TV, luftkonditionering och gratis trådlöst Internet. Allt från enklare standardrum och lyxiga sviter finns att välja på, och alla hotellgäster har gratis tillgång till träningscenter och relax. Gymmet är öppet från klockan 05.00 på vardagar och 07.00 på helger så även den som ska resa tidigt hinner med ett pass.

Det perfekta hotellet för dig som antingen anländer sent till Arlanda eller som ska åka med ett tidigt flyg. Då det också finns konferensmöjligheter är det ett lämpligt hotell att ha möten.

Rummen

Förutom standardrum så finns här superior-rum där du kan välja utsikt över flygplatsen eller utsikt över landningsbanan. Extra spännande om man har med sig barn som är fascinerad av flyg. För den som vill ha ännu lyxigare (och större) rum finns Premium-rum som är hela 35 kvm, med plats för upp till 3 vucna och 1 barn. För familjen finns det Familjerum på 28 kvm med plats för upp till 4 vuxna. Utöver de olika rumskategorierna finns Junior-svit med utsikt över landningsbanan och en vanlig svit på närmare 50 kvm.

Självklart är rummen ljudisolerade för att du inte ska störas av avgående och ankommande flyg.

Restaurang och bar

På hotellet finns även en restaurang; Sky Horizon. Här serveras en stor frukostbuffé från klockan 04:30 varje dag (till klockan 10.00). Den som behöver stiga upp ännu tidigare än så erbjuds en enklare frukost (Grab & Go) från klockan 03:00. Kvällstid serveras här brasserieinspirerad mat.

Konferensmöjligheter

Hotellet erbjuder en mängd lösningar för konferenser. Här finns hela 36 mötesrum lämpliga för allt från små sällskap till stora konferenser. Alla konferensdeltagare har fri tillgång till trådlöst Internet, även om de inte övernattar på hotellet.

Parkering?

Hotellet har ingen egen parkering, men eftersom hotellet är på flygplatsen finns det gott om parkeringsmöjligheter på Arlanda Flygplats parkering.