Om Scandinavian XPO

Scandinavian XPO är en helt ny mötes och evenmangsplats som ligger i Arlandastad, bara några minuter från flygplatsen. Detta gör det till en ypperlig plats för möten för besökare från hela världen. Med plats för över 8000 gäster och bara 20 minuter till Stockholm & Uppsala (och 5 minuter till Stockholm Arlanda Airport) så är läget perfekt för de flesta arrangemang. Man har till exempel hållt EU-toppmöte här under 2021. Läs mer om Scandinavian XPO på deras hemsida.

Hotell i anslutning till Scandinavian XPO

Quality Hotel Arlanda XPO

Mitt i Scandinavian XPO ligger Quality Hotel Arlanda XPO. Helt nytt hotell med över 400 hotellrum. Det är det absolut smidigaste boendet man kan ha om man besöker något arrangemang eller mässa på Scandinavian XPO men det är också ett bra alternativ för dig som behöver en sovplats innan eller efter en flygresa – tack vare närheten till Arlanda flygplats. 

Stockholm Hotel Apartments Arlanda XPO

Smidigt boende i anslutning till Scandinavian XPO i hotellägenheter. Alla lägenheter är utrustade med bekvämligheter som platt-TV, Wi-Fi, pentry/kök, kyl/frys och tillgång till tvättstuga. De funkar som ett bekvämt boende för besökare av Scandianvian XPO men också för enstaka övernätter i anslutning till en resa från Arlanda flygplats.