Övernatta på Arlanda billigt

Har du ett tidigt flyg att fånga på morgonen? Slipp stressen att gå upp mitt i natten och ta dig till flygplatsen – boka ett så billigt rum som är möjligt på eller i närheten av Arlanda flygplats.

Även om ditt flyg går klockan 8 på morgonen och det är utanför Europa så är de generella rekommendationerna att du är på plats 3-3½ timma före avgång. Lägg där till den restid det tar till flygplatsen. Vips så måste du kanske gå upp klockan 02 för att ta kunna ta flyget på morgonen.

Gör det lite lättare för dig och dina medresenärer genom att klara av det mesta stöket redan innan genom att övernatta i närheten av flygplatsen. Det kan vara värt de hundringarna för att få en bra start på resan.

Vilket är det billigaste hotellet i direkt anslutning till terminalerna på Arlanda?

Priserna varierar beroende på aktuellt utbud, men generellt så brukar Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal vara något billigare än Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal som också ligger precis vid terminalerna.

Vilket är det billigaste hotellet med gratis transfer till flygplatsen?

Så gott som alla hotell som ligger runt flygplatsen har gratis transfer. Det finns hotell bara någon kilometer från terminalerna och hotell i Arlandastad som ligger en knappt mil från terminalerna, cirka 10 minuter transfer.

Vill du komma undan så billigt som möjligt brukar Måby Park & Hotell kunna erbjuda dubbelrum för drygt 500 kr (delat badrum). Forenom Hotel Arlanda kostar från cirka 700 kr (delat badrum) och
Good Morning Hotel som ligger dryga kilometern från terminalerna kostar från cirka 800 kronor.

I Arlandastad hittar du Stock Hotel Apartments Arlanda XPO som är studiolägenheter från cirka 800 kr och Aiden by Best Western Stockholm Arlanda Airport från cirka 800 kr.

När behöver jag vara på Arlanda flygplats?

Swedavia som driver Arlanda Airport rekommenderar att om man ska vara på flygplatsen 2-2½ timmar innan avgång om det är en resa inom Europa. Är det resor utanför Europa rekommenderas att du är på flygplatsen 3-3½ timmar innan planerad avgång.