Clarion Hotel Arlanda Airport

”Ett lyxigt hotell mitt på Arlanda”

Detta moderna designhotell ligger intill SkyCity på Arlanda flygplats, mellan terminal 4 och 5. Här finns en skybar, en restaurang samt rum med gratis Wi-Fi och utsikt över landningsbanorna.

Alla rum på Clarion Hotel Arlanda Airport har ljus inredning, moderna möbler och trägolv. Det finns även en platt-TV med satellitkanaler, ett skrivbord samt ett fräscht, helkaklat badrum med hårtork.

Du kan njuta av måltider i 3 olika restauranger, däribland en lobbybar och à la carte-restaurangen Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. I Sky Bar, som ligger 35 meter upp, erbjuds panoramautsikt över flygplanen som lyfter och landar. Clarion Hotel Arlanda serverar frukost från kl. 05.00, och en enkel frukost kan ordnas på begäran från kl. 04.00.

Hotellet erbjuder en gästdator och en relaxavdelning med gym och bastu. Här finns även en utomhuspool som måste bokas i förväg.

Clarion Hotel Arlanda Airport har fått fantastiska omdömen från sina gäster. Av Tripadvisors användare har hela 94% gett hotellet tummen upp och är 2014 års vinnare av Traveller’s Choice som de populäraste hotellen.