Clarion Hotel Arlanda Airport

”Ett lyxigt hotell mitt på Arlanda”

Detta moderna designhotell ligger intill SkyCity på Arlanda flygplats, mellan terminal 4 och 5. Här finns en skybar (våning 12), en restaurang samt rum med gratis Wi-Fi och utsikt över landningsbanorna.

Alla rum på Clarion Hotel Arlanda Airport har ljus inredning, moderna möbler och trägolv. Det finns även en platt-TV med satellitkanaler, ett skrivbord samt ett fräscht, helkaklat badrum med hårtork.

Hotellet erbjuder en gästdator och en relaxavdelning med gym och bastu. Här finns även en utomhuspool (bokas i förväg).

Restaurang och bar

I restaurangen ”Clarion Living Room” serveras enklare rätter som passar perfekt i väntan på flyget. I Sky Bar, som ligger 35 meter upp, erbjuds panoramautsikt över flygplanen som lyfter och landar. Clarion Hotel Arlanda serverar komplett frukost redan från klockan 04.00, det finns även enklare frukost innan 04 om du skulle resa riktigt tidigt.

Rummen

Välj mellan Standard-rum, Superior-rum, Familjerum eller Svit. Frukost ingår till alla rum/övernattningar. Badrummen har en italiensk touch och rummen är smakfullt inredda med bekväma Hilding-sängar.

Konferens och möten

Clarion Hotel Arlanda har fantastiska möjligheter för konferenser och möten. Med hela 44 konferenslokaler med plats för upp till 900 personer; därav många högst upp i hotellet så finns alla möjligheter att skapa ett fantastiskt event.

Fantastiska omdömen

Clarion Hotel Arlanda Airport har fått fantastiska omdömen från sina gäster. Av Tripadvisors användare har hela 94% gett hotellet tummen upp och är 2014 års vinnare av Traveller’s Choice som de populäraste hotellen.

Parkering

Då hotellet ligger i anslutning till terminalerna har hotellet ingen egen parkering men du som är gäst får 50 kr rabatt på parkeringen på Arlandas alla terminaler (när du parkerar minst 2 dagar).