Scandic Arlandastad

Scandic Arlandastad ligger i staden Arlanda men är också ett bra hotell för dig som ska resa från Arlanda Flygplats. Det tar cirka 10 minuter med bil till terminalerna och hotellet erbjuder gratis flygplatstransfer. Reser du med bil har du gratis parkering den natt du övernattar och behöver du långtidsparkering finns en sådan i närheten av hotellet (inte i hotellets regi).

Rummen

Scandic Arlandastad har 3 olika rumstyper; Standardrum för 2 personer mellan 17-22 kvm, Superiorrum för dig som vill ha lite extra plats och Familjerum som har plats för upp till 4 personer – här finns det förutom en dubbelsäng också en bäddsoffa. Alla rum är utrustade med TV med Chromecast vilket gör det enkelt för dig att streama det du vill se från din telefon.

Fri transfer till Arlanda Flygplats

Att hotellet ligger cirka 5 km från flygplatsterminalerna hindrar inte dig som ska ut och resa. Scandic Arlandastad erbjuder gratis transfer till och från flygplatsen och hotellet mellan 04.00 och 23.50. Du bokar enkelt transfer på hemsidan med ditt bokningsnummer; du kan välja att boka med eller utan flightnummer beroende på hur du anländer till flygplatsen (med flyg eller via tåg).

Restaurang och bar

Frukost serverar mellan 06.00 – 09.00 vardagar och 06.00 – 10.00 på helger. För dig som ska resa tidigt serveras en enklare ”Early bird”-frukost mellan 04.00 – 06.00, alla dagar i veckan. Restaurangen har öppet 17.00 – 22.00 (mån-tors) och 17.00 – 21.00 på fredag och lördag. På söndagar har man stängt.

Parkering

Scandic Arlandastad erbjuder fri parkering för den dag du övernattar, de erbjuder inte långtidsparkering. Hotellet har 63 parkeringsplatser. Det finns långtidsparkering i anslutning till hotellet.

El-bilsladdning?

Ja, Scandic Arlandastad har 3 laddningsstationer. Laddning av elbil kostar 100 kr / dygn.