Best Western Plus Park Airport Hotel Arlanda

Bekvämt boende med kostnadsfri transfer till flygplatsen (5 minuter)

Endast fem minuter från Arlanda flygplats, trettio minuter från Stockholm, ligger Best Western Park Airport Hotel. Här erbjuder man 124 rökfria rum med god standard, och alla gäster har tillgång till kostnadsfri transfer till och från Arlanda flygplats varje halvtimma. Det finns både enkel- och dubbelrum att välja på, samt även familjerum med tre eller fyra bäddar samt spjälsäng. Enskilt badrum med dusch, TV, skrivbord och trådlös Internetuppkoppling finns i samtliga rum.

Frukostbuffé ingår alltid och serveras från kl 06, medan den som behöver lämna hotellet tidigare än så erbjuds en mindre frukost (tillgänglig från kl 04). Det finns även en härlig relax och ett gym för den som gärna njuter av en stunds avkoppling.

Restaurang och bar

I hotellets restaurang hittar du mellan 17:30 och 22:00 allt från enklare rätter till lyxigare trerättersmenyer. På dagtid finns det möjlighet att både äta lunch och dricka för- och eftermiddagskaffe i lokalen. Här serveras även frukostbuffén fram till kl 09:30 på vardagar och 10:00 på helger.

Rummen

Här finns allt från standard-singelrum till stora familjerum. Även de minsta enkelrummen är utrustade med skrivbord och stol så du bekvämt skulle kunna jobba en stund om du skulle behöva. Ska du ut och resa med familjen finns praktiska familjerum med upp till 4 stycken bäddar. Perfekt om man ska med ett tidigt eller sent flyg; slipp stressen att åka hemifrån mitt i natten eller arla morgon och ladda upp inför resan på ett närliggande hotell.

För dig som vill ha lite mer plats finns ”Business”-rum med loungehärna och dubbelsäng.

Konferensmöjligheter

På hotellet finns fem separata mötesrum. Det största erbjuder plats för upp till 125 deltagare, så även större konferenser kan hållas utan problem. Alla rum har trådlös Internetupkoppling och utrustning för presentationer. Även konferensgäster erbjuds kostnadsfri transfer, både till/från flygplatsen och Märsta station.

Parkeringsmöjligheter

Parkeringen är gratis för hotellgäster och det finns också möjlighet till långtidsparkering för 449 kr/ vecka.

Då hotellet ligger några kilometer från flygplatsen ingår så klart gratis transfer till och från flygplatsen.