Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal

Detta hotell byggdes så sent som 2021 och ligger så nära du kan komma flygplatsen. Med strax över 500 rum och 13 våningar. Här kan du på bästa möjliga sätt starta eller avsluta din flygresa bara 40 meter från Terminal 4 (5 minuter från Terminal 5). 

Om hotellet

Frukosten serveras redan från 05.30 så du som har ett tidigt flyg att passa hinner med frukosten. Flyger du ännu tidigare? Då finns möjlighet att äta frukost redan från klockan 03.00 som består av de kalla delarna av frukostbuffén. 

Hotellet har ett eget gym; The Comfort Gym. Här finns både avancerade och enklare träningsmaskiner och träningsredskap. Öppet dygnet runt såklart! 

Djur är välkomna mot en avgift, se till att uppge detta vid bokningen så du får ett djurvänligt rum. 

Hotellet erbjuder inte att tvätta, men du har en möjlighet att själv tvätta upp dina kläder i deras “Laundromat” som du kan köpa polletter till. Smidigt om du behöver fräscha upp något innan eller efter resan. 

Det finns flera mindre och mellanstora mötesrum för den med sådana behov. 

Rummen

Här finns det från standard-dubbelrum till sviter och XXL-rum. Går du upp en klass till Superior-dubbelrum finns det plats för upp till 3 personer. Deluxe-dubbelrum är för max 2 personer, men som vill ha lite mer utrymme. Är ni en familj som ska ut och resa finns det även Familjerum med plats för upp till 4 personer. Är ni en större familj finns XXL-rum, något som är lite unikt på detta hotell.

XXL-rum

Det finns 10 stycken XXL-rum med plats för hela 8 personer. Perfekt för kompisgänget eller den stora familjen. 

Restaurang och bar

På Comfort Hotel Arlanda finns en så kallad “Barception”; en kombination av reception och bar. Här kan du köpa något att äta men också ta en drink.

Parkering

Comfort Hotel Arlanda erbjuder parkering i eget varmgarage. 24 timmar från 275 kr. Det går även att boka in längre parkering; 1 vecka (950 kr) eller 2 veckor (1600kr). Parkering måste förbokas om du vill vara garanterad plats.