Best Western Arlanda Hotellby

Bekvämt boende med konferensmöjligheter 5 minuter från Arlanda flygplats

Best Western Arlanda Hotellby är en hotell- och konferensanläggning i närheten av Arlanda flygplats. Till Stockholm är det cirka en halvtimmes resväg och till flygplatsen cirka 5 minuter. När du bor på Best Western Hotellby har du fri transfer till och från flygplatsen med regelbunden buss, under nattetid ringer du och inväntar transfer.

Rummen på Best Western Hotellby

På hotellet finns 147 hotellrum med bra standard. Rummen är fördelade på 17 hus och alla rum har gratis WiFi och 26 tums platt-tv. Det finns tre olika typer av rum; Standardrum med god standard med allt som du kan tänkas behöva, Superiorrum som är de nyaste hotellrummen, de är inredda med ljusa färger och har fri minibar och har fin utsikt. Det finns även Sviter som har egen jaccuzzi och bastu, även här har du fri minibar.

Restaurang och bar

Det finns restaurang på hotellet som är öppen 17.30 – 22.00 alla dagar. Frukost serveras redan från 04.00 för dig som ska med ett tidigt flyg.

Konferensmöjligheter

Det finns konferenslokaler med plats för upp till 125 personer men det finns även rum som passar för mindre möten. Lokalerna är givetvis utrustade med WiFi och det finns tillgång till OH-projektor och stationär dator om detta önskas. Det finns även möjlighet för videokonferens.

Parkeringsmöjligheter

Här finns det möjlighet att långtidsparkera din bil, tv-övervakad och inhängnad.

1 vecka449 kr i samband med boende, 599 kr utan boende.
2 veckor799 kr i samband med boende, 1098 kr utan boende.
3 veckor1099 kr i samband med boende, 1249 kr utan boende.
4 veckor1298 kr i samband med boende, 1699 kr utan boende.

Gratis transferbuss dygnet runt.