STF Jumbo Stay – Hostel

”Ett kul och annorlunda hotellboende”

STF Jumbo Stay Arlanda är ett kul alternativ till en vanlig hotellvistelse. Här bor gästerna ombord på en ombyggd 747-200 Jumbo Jet, parkerad direkt vid infarten till Arlanda med utsikt över flygplatsen. Att gå till incheckningsdisken från hotellet tar bara cirka 10 minuter, och det ingår även gratis busstransfer för den som föredrar att åka.

En mängd olika sorters rum står till buds, allt från sängplats i sovsal till privata rum för 1-4 personer. Totalt finns det 27 rum och 76 bäddar. Vill man slå på stort kan man hyra Cockpit-sviten som bland annat erbjuder panoramavyer och ställbara säng. Gratis trådlöst Internet och platt-TV ingår i alla rum. Cockpit-sviten och den mindre ”Svarta lådan-sviten” bak i planet har privat dusch/toalett medan övriga har tillgång till gemensam i korridor.

Restaurang och bar

På hotellet finns ett café som serverar allt från enklare fika, glass och smörgåsar till varma rätter. Man har fullständiga rättigheter och serveringen är öppen för alla, inte bara hotellgäster.

Konferensmöjligheter

Konferensmöjlighet för upp till 50 gäster, och det går även hyra hotellet för exempelvis bröllop.

Parkering

JumboStay har 10 egna parkeringsplatser i anslutning till flygplanet/hotellet. 500 meter från JumboStay från ALFA Långtidsparkering. Den gratis transferbussen ”ALFA” passerar JumboStay vilket gör det lätt att ta sig till och från hotellet.