Radisson Blu Arlandia Hotel

”Lyxigt boende endast 4 minuters promenad från terminalerna”

Endast 4 minuter från terminalerna på Arlanda ligger Radisson Blu Arlandia Hotel, ett nyrenoverat hotell som riktar sig till både affärs- och nöjesresenärer. Kostnadsfri transfer går var 15:e minut direkt till/från hotellet, och den som vill åka in till Stockholm kan göra det på endast 20 minuter med Arlanda Express.

Hotellet har 339 ljudisolerade rum – samtliga med bekvämligheter som luftkonditionering, platt-TV och gratis trådlöst Internet. För den som vill ha något extra finns exempelvis Superior- och Premium-rummen som lite extra bekvämligheter. Det finns givetvis även familjerum samt lyxiga sviter för den som vill slå på stort. Alla besökare har tillgång till hotellets relaxavdelning med gym, bastu och pool. Poolen är öppen varje dag från 06.00 till 23.00.

Hotellet ligger några minuter från Arlanda Flygplats och du tar dig till flygplaten med hotellets kostnadsfria flygbuss.

Rummen

Här finns det ett brett urval av rumskategorier; från vanliga Standardrum lämpliga för upp till 3 vuxna upp till Sviter med egen bastu. Det finns också Familjerum och Familjevistelse, vilket är två anslutande rum; perfekt om tonåringarna vill vara för sig själva. Superiorrummen och Premiumrummen passar dig som vill ha lite extra utrymme och komfort.

Restaurang och bar

Hotellet restaurang; The Gate serverar både klassiska rätter och svenska specialiteter. Frukost serveras varje dag mellan 04.30 och 10.00. Men ska du iväg tidigt finns möjlighet till en enklare frukost (Grab & Go-frukost) redan från klockan 02.30. Lunch serveras i restaurangen mellan 11.30 och 13.00 – alla dagar. Restaurangen är öppen för middag från 17.00 till 23.00.

Konferensmöjligheter

Med 30 olika konferensrum och möjlighet att husera upp till 250 deltagare kan Radisson Blu Arlandia Hotel erbjuda något för nästan alla sorters behov. Alla rummen har gott om dagsljus och självklart tillgång till trådlöst Internet. På hotellets översta våning finns två avskilda mötesrum med spektakulär utsikt över flygplatsen.

Parkeringsmöjligheter

Långtidsparkering finns i anslutning till hotellet och man har ett paket som kallas ”Park, Dream and Fly” där man kan boka hotellrum för en natt kombinerat med parkering i 1, 4 eller 8 dagar (up till 15 dagar) till ett bra paketpris. Smidigare kan det inte bli! Hotellet har 250 parkeringsplatser utomhus. Normalpris är 25 kronor per timma eller 195 kronor per natt eller 400 kronor per vecka. Men vi rekommenderar att du kollar upp deras erbjudande ”Park, Dream and Fly” under ”Erbjudande” på hotellets hemsida.

Finns det möjlighet att ladda el-bil?

Ja! Radisson Blu Arlandia har 4 stycken laddningsplatser.