Radisson Blu Arlandia Hotel

”Lyxigt boende endast 4 minuters promenad från terminalerna”

Endast 4 minuter från terminalerna på Arlanda ligger Radisson Blu Arlandia Hotel, ett nyrenoverat hotell som riktar sig till både affärs- och nöjesresenärer. Kostnadsfri transfer går var 15:e minut direkt till/från hotellet, och den som vill åka in till Stockholm kan göra det på endast 20 minuter med Arlanda Express.

Hotellet har 339 ljudisolerade rum – samtliga med bekvämligheter som luftkonditionering, platt-TV och gratis trådlöst Internet. För den som vill ha något extra finns exempelvis Business Class-rummen som erbjuder fri betal-TV, dagstidning och kaffemaskin på rummet. Det finns givetvis även familjerum samt lyxiga sviter för den som vill slå på stort. Alla besökare har tillgång till hotellets relaxavdelning med gym, bastu och pool.

Restaurang och bar

Den nyrenoverande restaurangen serverar kvällstid (från kl 17) en meny inspirerad av Skandinavien. Vid lunchtid erbjuds ett urval av sallader och varmrätter. Vid klockan 05:30 serveras även frukostbuffén här. Ska man iväg med ett tidigare plan erbjuds även en enklare frukost från 04:30.

 

Konferensmöjligheter

Med 30 olika konferensrum och möjlighet att husera upp till 250 deltagare kan Radisson Blu Arlandia Hotel erbjuda något för nästan alla sorters behov. Alla rummen har gott om dagsljus och självklart tillgång till trådlöst Internet. På hotellets översta våning finns två avskilda mötesrum med spektakulär utsikt över flygplatsen.

Parkeringsmöjligheter

Långtidsparkering finns i anslutning till hotellet och kostar 300 kr för en vecka, eller 500 kr för två veckor. Här finns plats för 240 bilar.