Good Morning Arlanda

”Modernt och prisvärt”

Good Morning Arlanda är ett modernt, prisvärt hotell med 117 rum. Under 2012 renoverades hela hotellet vilket innebär att rummen är fräscha och håller hög standard. Hotellet ligger endast några minuter från flygplatsen, och gratis transfer dygnet runt ingår i priset. Till Stockholm tar det ungefär 20 minuter med Arlanda Express.

Alla rum på Good Morning Arlanda Airport erbjuder gratis trådlöst Internet, en modern platt-TV, egen WC med dusch och skrivbord. Dessutom erbjuder man 180 cm dubbelsängar med duntäcken i samtliga rum, dessa kan givetvis även ställas isär efter behag. Större sällskap, exempelvis familjer, kan begära att få rum i anslutning till varandra.

Tidigare hette Good Morning-kedjan för Ibis Styles. Du kanske känner igen hotellet som Ibis Styles Arlanda.

Restaurang och bar

På hotellet finns en atmosfärisk restaurang där middag serveras på kvällarna och enklare rätter finns tillgängliga dygnet runt. Menyn består av bland annat klassiska skandinaviska rätter. Här serveras även frukostbuffén som är öppen mellan 04:00 och 10:00 på varje dag. I baren finns storbilds-TV och ett stort dryckesutbud. En intressant detalj är att hotellet har sin egna bikupa som står för honungen på frukostbuffén.

Parkeringsmöjligheter

I direkt anslutning till hotellet finns en långtidsparkering för hotellets gäster, som kostar 325 kr per vecka (viss rabatt ges till den som behöver stå ännu längre). Det finns även en gratis korttidsparkering utanför hotellet för den som inte behöver stå så länge.