Connect Hotel Arlanda

”Ett miljövänligt hotell i närheten av Arlandastads golfklubb”

Connect Hotel Arlanda är ett modernt, välkomnande hotell beläget cirka fem kilometer från Arlanda flygplats. Nära intill finns även Arlandastads golfklubb. Här finns 131 rum i olika storlekar, och mycket möda har lagts på att göra hotellet så miljövänligt som möjligt. Bland annat anpassas uppvärmning och belysning efter beläggning.

Det finns ett flertal olika sorters rum att välja på, allt från minstingen ’Small’ till stora familjerum och lyxiga ’Superior Double’. Alla rum har eget badrum med dusch och WC, platt-TV och skrivbord. Trådlöst Internet finns över hela anläggningen och kostar 100 kr per dygn att använda. Inredningen är modern och håller hög standard med exempelvis ekgolv och kaklade badrum. Vissa rum har även balkong med utsikt över golfbanan.

Bistro och bar

I den del av hotellet man valt att kalla ”Vardagsrummet” finns en modernt skandinaviskt designad restaurang och bar. Här serveras frukost från kl 04 varje dag och middag mellan 18 och 22. I Vardagsrummet finns även möjighet att titta på TV, läsa tidningar och koppla av framför den öppna spisen.

Parkeringsmöjligheter

Fri parkering ingår för den som tänkt stanna i max tre nätter. Behöver man använda parkeringen längre än så går det hyra parkeringsplats för 299 kr per vecka. Även de som inte är hotellgäster kan hyra parkeringen till en kostnad av 400 kr per vecka. Transfer till/från flygplatsen ingår i priset.