Forenom Aparthotel Stockholm Arlanda

Forenom Aparthostel är lägenhetshotell som ligger i närheten av Arlanda Flygplats. Här finns 86 hotell-lägenheter i fem olika kategorier/storlekar. De större lägenheterna har egna badrum med dusch och toalett, de mindre lägenhetsvarianterna är funktionella rum men med delat badrum och gemensamt kök. Gratis Wi-Fi ingår.

Det går gratis transferbuss; de gula pendelbussarna, mellan hotellet och flygplatsens terminaler.

Dessa lägenhetshotellrum går att boka för en natt om du till exempel ska med ett tidigt eller sent flyg, men det går också att hyra veckovis om du behöver en lägenhet under en lite längre vistelse.

Rummen

Private Mini Double Room with Shared Bathroom

Detta är den billigaste rumskategorin. Du bor bekvämt men har ett rum utan fönster. Rummet är utrustad med modern smart-TV, ett litet kylskåp och utfällbart bord. Du har tillgång till gemensamt kök och badrum/dusch.

Private Double Room with Shared Bathroom

Detta är näst billigaste rumskategorin. Precis som Private Mini har du tillgång till gemensamt kök, flera duschar och badrum på samma våning.

One-Bedroom Apartment

Här bor du bekvämt i en lite större lägenhet som är möblerad med två stycken 80-sängar. Förutom fullt utrustat pentry har du här ett eget privat badrum med dusch.

Twin Studio

Funktionell studiolägenhet med två stycken 90-sängar. Här har du också tillgång till en egen privat dusch/badrum.

Two-Bedroom Apartment

Detta är perfekt för dig som vill ha två separata sovrum med totalt 4 stycken enkelsängar (90 cm). Detta tillsammans med ett vardagsrum gör att ni klarar av även ett längre tids boende utan att det ska kännas för trångt.