BoKloster VillaHotell

Prisvärt lågprisboende, anpassat för långtidsboende

För den som söker prisvärt långtidsboende i närheten av flygplatsen kan BoKloster VillaHotell vara ett alternativ. Här erbjuds rum för så lite som 297 kr per dygn för den som tänkt bo en månad eller längre. För den som lockas av hotellet men inte har något behov av långtidsboende går det självklart även bra att boka enstaka nätter.

Hotellet har ett trettiotal nyrenoverade och fräscha rum och lägenheter i olika storlekar, ända upp till 60 kvm. Det finns även sammankopplade enkelrum lämpliga för exempelvis två resande vänner. Alla rum håller hög standard och har TV, kylskåp, vattenkokare med mera. Egen dusch/WC finns i alla rum utom de billiaste bas-rummen. Givetvis ingår även trådlös Internetuppkoppling i priset.

Eftersom hotellet är anpassat för långtidsboende finns även en rad faciliteter som underlättar sådana arrangemang. Exempelvis finns en modern tvättstuga, tillgänglig för alla hotellgäster, samt kök där gästerna själva kan tillreda sina måltider.

Restaurang och bar

Då BoKloster VillaHotell företrädesvis är inriktat på långtidsboende erbjuds ingen traditionell hotellfrukost. Dock kan gäster beställa en ”frukostpåse” som bland annat innehåller macka, frukt, yoghurt, juice och kaffe – detta kostar 55 kr och måste beställas senast kl 17 dagen innan.

Konferensmöjligheter

I separat byggnad i anslutning till hotellet finns goda möjligheter till möten och konferenser, skräddarsytt efter behov. Här kan företag dra nytta av en inspirerande miljö i ostört läge.

Parkeringsmöjligheter

Gratis allmän parkering finns i närheten av hotellet.